Benieuwd wie er achter die mooie, unieke creaties zit?

wij zijn femmies!

Trotse moeders

Wij, Angelique en Ingrid, zijn allebei trotse moeders, al jaren vriendinnen en kunnen uren kletsen en samen thee drinken. Na een medische diagnose moest het roer om. Iets waarbij ik mijn creativiteit kwijt kon en ook mijn tijden zo kon indelen dat het voor mij en mijn gezin een perfecte match werden. Met mijn coupeuze opleiding ging ik aan de slag met de aankleding voor de slaapkamer van mijn neefje, een naam kussen, slinger een dekbed. Kortom een droomkamer die je in de standaard winkels niet gaat vinden. En dan gaat er een balletje rollen. Van 1 kamer naar 2 kamers en al snel werden het er steeds meer. Er kwamen steeds meer verzoekjes bij en zo groeide ook het assortiment. Er kwam een webshop genaamd Ukkie's Collectie. Na enkele jaren kwam er een overname van een andere webshop op mijn pad. Het was dan ook tijdens het thee leuten dat Ingrid en ik besloten om deze uitdaging samen aan te gaan. Ons hoofd zit vol creatieve ideeën waarmee we graag aan de slag gaan. Zo maken we met veel liefde en passie items als een rugzakje, speelkleed of een hoes voor je kinderstoel of maxi cosi. Maar we maken nog liever items die jij zelf hebt samengesteld. Want waarom een standaard item kiezen als wij er ook een naar jouw wens kunnen maken? Om inspiratie op te doen kun je eens een kijkje nemen op onze inspiratiepagina op de website of op onze social media kanalen.

Verantwoord

Voor onze kinderen willen we het allerbeste, toch? Daarom maakt Femmies gebruik van verantwoorde en zachte stoffen. Lekker zacht voor het huidje en tegelijkertijd gemakkelijk te wassen. Kwalitatief goede stoffen met een oeka tex keurmerk. Veel van onze items zijn ook nog eens voorzien van badstof of wafelkatoen zodat het extra zacht aanvoelt.

Hip en eigentijds

Femmies streeft er iedere dag naar om hippe, eigentijdse creaties te ontwikkelen voor het meubilair voor de allerkleinsten. Wij maken van ieder item een feestje! Benieuwd wat wij kunnen doen met bijvoorbeeld een kinderstoel, box of autostoel? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Stuur ons jouw foto!

Wij vinden het erg leuk om foto’s te ontvangen van jullie nieuwsgierige, eigenwijze kids in onze creaties. Volg ons daarom op Facebook, Instagram of Pinterest en tag ons met de hashtags #Femmies en #Femmiescom. 

Liefs, 

Angelique en Ingrid

Volg ons:
Winkelwagen