Op zoek naar een origineel kado voor een babyshower of kraamfeest?

Binnenkort heb je een kraamfeest of babyshower en je wilt wel eens iets anders geven dan kleertjes of speelgoed. Een persoonlijk cadeau is bijzonder en scoort altijd goed bij de kersverse ouders. Gepersonaliseerde cadeaus met naam blijven altijd bijzonder en vaak jaren later is het cadeau nog steeds in huis aanwezig.

Een mooi handgemaakt kussen met naam van jouw kindje!

Kussens zorgen voor kleur, warmte en geborgenheid. Het zijn sfeermakers in elke ruimte. Leg sierkussens op een (schommel)stoel in de babykamer. Op het voeteinde van een groter bed. Of in de chillhoek. Bij Femmies kun je je eigen kussen(s) samenstellen: kussen met naam of zonder naam.

Er zijn een aantal opties. Een combinatie tussen een leuke print en wafel, afgewerkt met een sierbandje. Twee matchende printjes en een stijlvolle sierband. Of een basic kussen die uit één stof bestaat (wafel, baby rib of bedrukt katoen). In de shop bieden we een aantal formaten aan. Wil je een liever een ander formaat of een speciale vorm? Dat kan natuurlijk bij Femmies.

Wij leveren maatwerk. De kussens van Femmies zijn zacht en stevig, heerlijk om tegenaan te nestelen. Daarnaast hebben onze kussens een hoes met binnen vulling, zodat ze gewassen kunnen worden.

Ja, ik wil zelf een kussen (met naam) samenstellen.

Duurzame, veilige en wasbare stoffen 

Femmies hecht veel waarde aan duurzaamheid en veiligheid, zodat je optimaal van onze producten kunt genieten. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke stoffen (zoals bio cotton) en stoffen die ademen. Daarnaast zijn onze producten goed uitwasbaar. Raadpleeg altijd de wasvoorschriften per product.

Stylingadvies en hulp nodig bij het samenstellen van jouw lifestyle product bij Femmies?

Heb je stylingadvies nodig bij het samenstellen van jouw lifestyle product bij Femmies? Vind je het lastig om stoffen en printjes met elkaar te combineren? Twijfel je over een bepaalde kleuren- en stoffencombinatie? Of lukt het niet om jouw product online samen te stellen of jouw bestelling te plaatsen bij Femmies? Laat het ons weten per mail (info@femmies.com) of app (06 55 85 76 44). Wij helpen je graag verder.

Meer
berichten

Winkelwagen