Alles wat je wilt weten over onze Tripp trapp kussensets voor de stokke kinderstoel


Heb jij een Stokke Tripp Trapp stoel en misschien zelfs wel daarbij een Tripp Trapp Babyset? Dan is het ontzettend leuk om de stoel te vullen met kussens die in jouw interieur passen. Op Femmies.com vind je verschillende kussens die speciaal voor de Stokke Tripp Trapp stoel zijn gemaakt. Op deze pagina vertellen we je alles over onze Tripp Trapp kussensets!

Wat is de Stokke Tripp Trapp stoel?
De Stokke Tripp Trapp stoel is misschien wel één van de populairste houten kinderstoelen. Dat is niet zo gek, want deze stoel groeit als het ware mee met jouw kindje. Daardoor kunnen jullie er jarenlang plezier van hebben. Je kunt zelfs een tripp trapp babyset aanschaffen, zodat je de stoel al kunt gebruiken wanneer jouw kindje nog maar een baby is.

De stoel is eenvoudig aan te passen aan de grootte van jouw kind. En door het ontwerp schuif je de stoel gemakkelijk aan de eettafel. Doordat jouw kindje echt bij jou aan tafel zit, krijgt hij of zij meer mee van wat er aan tafel gebeurt en dat is natuurlijk hartstikke gezellig. Bovendien kan het kindje hierdoor ook nog eens beter zijn of haar sociale vaardigheden ontwikkelen. Reden genoeg dus om een Stokke Tripp Trapp stoel in huis te halen!

De Tripp Trapp Babyset
De Tripp Trapp Babyset is een setje dat je eenvoudig aan de bovenkant van de stoel kunt bevestigen. De Tripp Trapp Babyset bestaat uit twee onderdelen, die je allebei aan de rug van de stoel vastmaakt. Je krijgt dan een zitje waarin jouw baby perfect kan zitten. Je kunt de stoel dan, zoals hierboven beschreven, aanschuiven aan tafel maar ook heel goed als losstaande kinderstoel gebruiken. Het enige wat je dan hoeft te doen, is naast de babyset nog een tafelblad te bevestigen. Onze Tripp Trapp kussensets kun je dan nog steeds gewoon gebruiken.

Welke Tripp Trapp kussensets vind je op Femmies.com?
Met een kussenset voor de babyset zit je kindje comfortabel en stevig. Bovendien kan een kindje nog steeds lekker vrij bewegen als hij met een kussenset in de stoel zit, want de kussenset belemmerd het kindje daar niet in.

Bij Femmies vind je kussensets in allerlei mooie kleuren, stoffen en designs. Wij hebben zelfs sets van geplastificeerd of gecoat katoen in ons assortiment opgenomen. Dit is vrij uniek, want dat vind je niet overal. katoen dat geplastificeerd of gecoat is, is water- en vuilafstotend. Daardoor zijn kussensets van deze stof heel gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Makkelijk te bevestigen
Onze Tripp Trapp kussensets kun je heel eenvoudig aan een Tripp Trapp stoel bevestigen. Schuif hiervoor het rugkussen over de rugleuning en vouw de flappen aan de zijkant rond de plastic of houten beugel. Het zitkussen plaats je op de juiste manier, door hem over de zitplank te vouwen.

Onze kussens kun je ook heel goed zonder de Tripp Trapp babyset gebruiken. Is jouw kindje al wat groter? Haal de babyset van de stoel af, vouw het rugkussen om de rugsteun heen en zet het kussen makkelijk vast met het klittenband.


Waarom kiezen voor een kussenset van Femmies.com?
Op Femmies.com vind je verschillende soorten kussensets die geschikt zijn voor de Stokke Tripp Trapp stoel. Onze kussensets zijn extra dik gevuld, uniek en handgemaakt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bevestigen en te wisselen. Dankzij de verschillende soorten designs, kleuren en motiefjes vind je bij ons vast en zeker een kussenset die bij jou in de smaak valt. Kies een kussenset uit die goed past in jouw interieur, zodat het niet alleen mooi staat maar het ook een eenheid creëert in je in huis.

Of laat een kussenset op maat maken!

Vind je in onze webshop niet een kussenset die compleet aan jouw verwachtingen voldoet? Dan kun je ook gewoon een set door ons op maat laten maken. Bij ons heb je de keuze uit allerlei mooie kleuren en printjes. Zelf een Tripp Trapp Kussenset samenstellen kan hier. Door zelf bij ons een kussenset samen te stellen krijg je echt een originele set die niemand anders heeft. En dat is natuurlijk ontzettend leuk!

Bestel jouw favoriete Tripp Trapp kussenset vandaag nog!
Heb je een mooie Tripp Trapp kussenset gevonden? Bestel deze dan vandaag nog, zodat je de set zo snel mogelijk in huis hebt. Heb je nog vragen over onze kussensets, het samenstellen van een originele kussenset of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag!

Meer
berichten

Winkelwagen